За Нас

Пералното стопанство VIP Cleaning Group е създадено пред 2005-та година и преименувано през 2014 с цел да отговори на съвременните изисквания за качество на услугата, коректност във взаимоотношенията и установяване дългосрочно партньорство с нашите клиенти. Опитът, който натрупахме през годините ни прави предпочитан партньор сред хотелиерите по нашето Черноморие.

Предлагаме Ви:

  • Индивидуално сортиране на Вашият инвентар, което напълно изключва смесването на поръчките.
  • Ръчно и машинно обработване на изискващи специална обработка замърсявания – безкомпромисни сме към локални замърсявания, които се срещат най-често по хотелското бельо – плодови петна, белтъчни и мазни замърсявания, петна от гримове, ръжда и др.
  • За да отговорим на високите съвременни изисквания за качество работим по лицензирана технология и с лицензирани препарати, осигуряващи здравината и безупречният вид на Вашия хотелски и/или ресторантски инвентар.
  • Гарантиран срок на услугите по график, съгласуван с клиента.
  • Транспортиране на бельото по формулата - "ОТ ВРАТА ДО ВРАТА"
  • Сключване на договор за абонаментно обслужване.

Прането е най-разпространения метод за почистване на битов текстил, но същевременно е един много рисков процес. Навлезлите нови материи в нашия бит, както и всевъзможните комбинации между тях, изискват висок професионализъм и ресурсни възможности за правилното им поддържане. Ние Ви гарантираме по-дълъг живот на спалното бельо, дрехи, завивки, килими, интериорен текстил и запазване на техните експлоатационни качества. Използваните перилни и спомагателни средства са на утвърдени производители от Германия и Швеция , и гарантират отлично качество на прането и запазване на цветовете. Гарантира ме Ви спокойствие относно поддръжката и безупречния вид на хотелският или ресторантски инвентар.

В перално стопанство VIP Cleaning Group се гордеем с осигуряването на високо качество на обслужване, внимание към детайлите и конкурентна стойност. Всички тези елементи са комбинирани, за да гарантираме, че Вие или Вашата фирма се представяте по най-чистия и впечатляващ начин. Нашата дългосрочна мисия е да надминаваме очакванията на нашите клиенти!

Пералня VIP Cleaning Group безплатно ще вземе и върне прането Ви там, където ни посочите. Позволете ни да бъдем грижовникът за Вашето пране. Очакваме Ви, за да обсъдим Вашите специфични изисквания.

Адрес:
град Несебър, комплекс "Одисей"
Мобилен:
0894 / 669188
Адрес:
град Бургас
Мобилен:
0896 / 669188

Нашите цели

1
В основата на нашия бизнес е изграждане на дългосрочни взаимоотношения
2
Ние сме изцяло посветени на качеството
3
Ние се гордеем с предоставянето на достъпност, надеждност и последователност